Torták
Tortafajta – 1
-
Balatoni Vulkán
Egy torta, amelyben az ízek forrongó harmóniája kel életre!
Lágy, diós piskóta találkozik egy ellenállhatatlanul roppanós, sós karamellás réteggel, amely tökéletes egyensúlyt teremt az édes és sós ízek között. A krémsajtos-mascarponés csokoládékrém selymesen öleli körbe az alapokat, míg a fényes, étcsokoládés tükörglazúr teszi igazán ellenállhatatlanná.
Minden szelet egy kényeztető élmény – gazdag, karakteres, és garantáltan felejthetetlen!
-
Erdeigyümölcsös Torta
Ahol a természet legjobb ízei találkoznak!
A gazdag kakaós piskóta alapját piros gyümölcsökkel átszőtt, fehércsokoládés roppanós réteg öleli körbe. A torta lelke egy lágy, könnyed erdei gyümölcsös mousse, amely frissességet és harmóniát hoz minden falatba. Az édes és savanykás ízek tökéletes egyensúlyban, ami igazi élvezetet nyújt!
-
Pezsgő-Eper Torta
Ünnepi ízek egy tortában, amely minden érzéket elvarázsol!
A légies fehér piskóta alapja egy piros gyümölcsökkel gazdagított roppanós réteg, amely tökéletes alapot ad a torta főszereplőjének, a selymes, főzött sárgakrémnek. A mascarpone és tejszín keveréke lágyan simítja el a krémeket, míg a torta koronája a pezsgős eper zselé, amely egyedülállóan friss, gyümölcsös és elegáns ízt ad minden falatnak.
Friss, habos, pezsgősen üdítő – egy igazi ünnepi élmény!
-
Barackos Mandulatorta
Egy harmonikus ízutazás a nyári napfényben, ahol a mandula és a barack tökéletesen kiegészítik egymást!
A finom fehér piskótát egy fehércsokoládés roppanós réteg fedi, amely meglepően gazdagítja a torta textúráját. A lágy, tejszínes pirított mandulás mousse krém elegánsan olvad a szájban, míg a torta belsejében és tetején a friss barack zselé adja meg a természetes, gyümölcsös frissességet.
Egy torta, amely a mandula gazdagságát és a barack édességét mesterien egyesíti – egyszerűen megunhatatlan!
-
Mákos guba torta
A hagyományos magyar ízek újragondolása egy tortában!
A mákos kiflis tésztalapok finom baracklekvárral vannak megkenve, és a tökéletes alapot adnak a főzött vaníliás sárgakrémnek, melyet tejszínnel dúsítunk. Minden falat a mák, a vanília és a barack édességét tökéletes harmóniába hozza, így egy igazi magyar klasszikus ízélményt kínál, amit nem lehet megunni.
Tradíció és frissesség egy tortában – a mákos guba ínycsiklandó átirata!
-
Fehércsokoládés Epertorta
Friss, gyümölcsös élvezet egy réteges tortában, ami minden érzéket kényeztet!
Az alsó piskóta alapját egy fehércsokoládés, piros gyümölcsökkel gazdagított roppanós réteg borítja, amely tökéletes alapot ad a könnyed, friss eper mousse-nak. Ezt követi egy újabb réteg piskóta, majd ismét egy adag lágy eper mousse, amit a torta tetején egy vékony fehércsokoládés ganache zár le. Az ízek és textúrák harmóniája minden falatban elvarázsol.
Üde, friss és krémes – egy igazi tavaszi ízélmény, amit nem lehet kihagyni!
-
Mogyorós Cappuccino Torta
Az igazi kávé és mogyoró rajongók álma, egy tortában!
A gazdag kakaós piskóta alapját egy krémes csokoládés mogyorókrém borítja, amelyet egy lágy, tejszínes cappuccino mousse követ. A torta tetején egy vékony csokoládés mogyorókrém réteg koronázza meg az ízek tökéletes harmóniáját. Minden falatban a kávé gazdagsága és a mogyoró édes íze keveredik, míg a krémek selymesen olvadnak a szájban.
Kávé, mogyoró, csokoládé – három klasszikus íz egy tortában, amit egyszerűen nem lehet abbahagyni!